Hvem er 5R Marketing?

5R Marketing

Vi er et contact center med en central beliggenhed i Aarhus C, som laver målrettet og målbar én-til-én-kommunikation.

Læs mere

HISTORIE

 

5R Marketing blev grundlagt af Carsten Rasmussen og Steen Espersen. Begge havde lang og bred erfaring med indkøb

af contact center ydelser og havde gennem årene besøgt adskillige virksomheder indenfor branchen. Og begge havde oplevet, at det kunne gøres bedre. At der var plads i markedet til en aktør med kvalitet i alle led af værdikæden.

 

Det blev udgangspunktet for det, der i dag er Danmarks største contact center.

FORRETNINGS-

GRUNDLAG

 

Respekt
Vi har respekt for hinanden, respekt for kunden og kundens forretning – og vi behandler altid vores kunders kunder med respekt

 

Ressourcer
Vores vigtigste ressource – og vigtigste tilbud til kunderne – er vores medarbejdere. Dem bruger vi mange ressourcer på at udvikle og motivere, så vores kunde får mest muligt ud af sine ressourcer.

 

Relationer
Vores forretning, og moderne marketing, handler om relationer. Gode interne relationer hæver vores præstation, gode kunderelationer sikrer, at opgaven defineres og løses rigtigt og gode relationer til kundens kunder baner vej for gode resultater.

 

Rettidighed
Vores succes afhænger af evnen til at tage dialogen med kundens kunder, når de oplever at dialogen er relevant – og af kunderelationer baseret på rettidig opgaveløsning med rettidig og grundig opfølgning.

 

Resultater
I sidste ende handler det hele om resultater. Vores mål og forventninger defineres på forhånd sammen med kunden, og vores resultater er altid målbare.

Danmark Málaga