Ledige stillinger

Se de ledige stillinger

Herunder kan du se de nuværende ledige stillinger.

Se stillingsopslag

Kundekonsulenter salg/mødebooking – Daghold

Hos 5R Marketing er vi stolte af at være et af Danmarks største og mest respekterede contact centre og søger nye kollegaer til at indgå i en række af vores dygtige teams.

 

Hvorfor skal du være vores nye kollega:

Hos 5R Marketing har vi en seriøs tilgang til det at drive et contact center. Det betyder, at du altid vil opleve at blive grundigt oplært inden opstart. Desuden arbejder vi løbende med kommunikationstræning. Det er ikke et krav at du har erfaring fra branchen. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære det.

 

Som vores nye kollega vil du opleve at repræsentere anerkendte og respekterede virksomheder, som vi har samarbejdet med i mere end 15 år.

 

5R Marketing er en del af 5R Gruppen, som spænder over mere end 10 forskellige virksomheder med over 1000 ansatte med speciale indenfor Onlinehandel, Turisme, Indkøb, Service og Support. Et job hos 5R Marketing kan således være starten på en lang og spændende rejse med mange muligheder fremadrettet.

 

Vi tilbyder:

 • Fuldtid, deltid eller studiejobs
 • Fast timeløn + fordelagtig provisionsordning uden loft
 • Beliggenhed i hjertet af Århus lige ned til åen
 • Fleksible arbejdstider – hvis du ønsker det
 • Mulighed for at udvikle dine kommunikative færdigheder, herunder løbende træning inden for relevante kommunikationsteknikker
 • Mulighed for udstationering i Malaga, Spanien
 • Et udvidet netværk bestående af 350 engagerede kollegaer
 • Intern eller ekstern karriereudvikling
 • Arbejdsopgaver indenfor salg, service, AML, Inbound eller mødebooking

Vi tilpasser arbejdsopgaverne i samråd med dig således du kommer til at arbejde med lige præcis det, som du har det bedst med.

 

Send din ansøgning til: info@5rmarketing.dk mrk. ”Jeres nye dygtige kollega”

 

Læs mere om 5R Marketing på https://www.5rmarketing.dk eller http://www.facebook.dk/5rmarketing.

 

Du kan også se vores video om dagligdagen på 5R Marketing her: https://www.youtube.com/watch?v=YgzeK7yFw9M Skulle du have nogle spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Birgitha Mühlensteth på telefon +45 87 46 90 00 eller sende en mail til info@5rmarketing.dk

 

 

Ansøg nu

Kundekonsulenter salg/mødebooking – deltid

 

5R MARKETING ApS

(Arbejdspladsen ligger i Århus kommune)

 

Kollegaer søges til deltidsstillinger med fast løn og ordnede forhold fortrinsvis til aftenarbejde.

 

5R Marketing Århus, søger nye kollegaer, der kan lide at arbejde i et energisk miljø med masser af gode kollegaer. 5R Marketing er et contact center og det allerbedste af dem – 5R Marketing ligger midt I Århus, i store lækre lyse lokaler med topmoderne faciliteter og IT.

 

Vi har:

 • Gode provisionsordninger
 • Nyeste IT-teknologi
 • Lyse lækre lokaler lige overfor Train med udsigt til vandet
 • Fast timeløn på 100,- plus fordelagtig provision
 • Meget fleksible arbejdstider, derfor perfekt deltids- eller fritidsjob
 • Medspillende og meget motiverende supervisorer
 • 350 engagerede kollegaer, som glæder sig til at møde dig og hjælpe dig godt igang

Vi arbejder professionelt, vores oplæring er grundig og vores løbende uddannelse og coaching er meget relevant for dem, som ønsker at forbedre deres kommunikationsteknikker.

 

Der er fuld løn under oplæring og anden uddannelse samt naturligvis i pauserne. Vores kunder forventer det bedste, så vi ruster alle til at performe det bedste.

 

Du vælger selv dine arbejdstider og -dage fra 16 – 21:00, man-tors. fredag til klokken 18, frit valg hvis du ønsker en weekendvagt lørdag, hvor vi har åbent fra 12-17. Du kan selv vælge, om du vil have 2 eller 6 vagter på en uge. Desuden vil du blive kollega med 450 smilende og positive mennesker, der dag efter dag og aften efter aften, yder en målrettet indsats for vores kunder.

 

Ser du dig selv, som en af vores nye, dygtige kollegaer, hører vi meget gerne fra dig. Og bliver det dig, så kan du starte på et hold, hvor alle er lige nye, så I kan følges i uddannelses- og oplæringsprocessen.

 

Kunderne er nogle af Danmarks største og mest respekterede virksomheder. Derfor er der rig mulighed for at arbejde indenfor et område, som interesserer netop dig. Du vælger selv om du vil arbejde med mødebooking eller salg.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan sende din ansøgning pr. mail, pr. post og du kan ringe, hvis du har evt. spørgsmål eller gerne vil indkaldes til en samtale.

 

Ansøg nu