Bliv medarbejder

Positive oplevelser

Helt kort fortalt går jobbet som kundekonsulent ud på, at du skal være vores kunders stemme i markedet. En sådan opgave kræver indlevelse, overblik og nærvær – og ikke mindst lyst til at give personen i den anden ende af telefonen en positiv oplevelse.

Er du god til at tale med mennesker, og har du lyst til at sætte dig ind i forskellige brancher, virksomheder og produkter, er 5R Marketing måske din næste arbejdsplads.

Læs mere

Glade medarbejdere

 

Vi praler af at have branchens gladeste medarbejdere. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi tilbyder rigtig gode forhold: fast timeløn – også under uddannelse og betalte formiddags- og eftermiddagspauser; mulighed for provision, fleksible arbejdstider, flotte lokaler og meget mere.

 

Men den allervigtigste grund er nok den ånd, der er hos os. Vi går nemlig op i, at du har gejst og er glad for det, du laver. Derfor coacher vi dig, sætter dig på opgaver, du brænder for og fejrer dine succeser.

Fuldtid, deltid eller fritidsjob?

 

Vi tilbyder de arbejdstider, der passer dig bedst muligt. Måske søger du en fast fuldtidsstilling i dagtimerne. Måske er du på udkig efter et deltidsjob om formiddagen eller eftermiddagen. Eller måske leder du efter et studiejob om aftenen og om lørdagen.

 

Ansøg nu

Udvikling af medarbejder

 

Vi er over 400 medarbejdere mellem 18 og 72 år. Vores medarbejdere er meget loyale og tilfredse, bl.a. fordi vi bruger mange ressourcer på rekrutteringsprocessen og på udvikling undervejs.

 

Læs mere