Hvorfor 5R Marketing?

Samarbejdspartner

Hos 5R Marketing har vi forstået, hvor vigtigt det er at kende og forstå din forretning, for at vi kan være din stemme i markedet. Derfor vil vi ikke bare være en underleverandør, men en samarbejdspartner, der sidder på samme side af bordet og skaber løsninger til netop dine behov – også de behov, du ikke vidste, du havde.

Vi har også forstået, at gode resultater kræver et stærkt hold. Det er de rigtige medarbejdere, der gør hele forskellen. For at kunne være din stemme, må vi have kvalitet i alle led.

Læs mere

Vi er din stemme

 

Vores løfte er ambitiøst. Derfor bruger vi mange ressourcer på at uddanne vores medarbejdere og give dem indsigt i kommunikation, salgspsykologi og branchekendskab, så de forstår din virksomhed, produkter og mission.

 

Når vi sætter holdet til en konkret opgave, sørger vi for, at vores medarbejdere matcher målgruppen bedst muligt i forhold til alder, viden og interesser.

 

Når en af vores medarbejdere ringer på vegne af din virksomhed, er kunden ikke i tvivl om, at det faktisk er en af dine medarbejdere, der ringer.

Kvalitet i ledelsen

 

Vi har hele tiden overblik over, hvordan og hvor godt den enkelte opgave løses. Det får vi bl.a. ved hjælp at statistikker og løbende dialog med den enkelte medarbejder. Hvis det er nødvendigt, justerer vi undervejs.

 

Vores projektledere brænder for at skabe resultater. Og vi giver dem, de værktøjer og ressourcer de skal bruge for at lykkes, bl.a. branchens bedste systemer til opfølgning og performancemåling. Samtidig gør vi meget for at fremme en motiverende ledelse og skabe en positiv ånd.

 

Vinderkulturen kan mærkes i hele virksomheden og helt ud i din kundes telefon. Vi elsker simpelthen at fejre vores succeser sammen – og det kræver jo, at vi skaber dem først!

Medarbejdere af bedste kvalitet

 

Vi har gjort os fortjent til at have branchens bedste og mest loyale medarbejdere, fordi vi tilbyder de bedste forhold og udviklingsmuligheder – og dét kan dine kunder mærke.

 

En af grundene til, at vi kan love at være din stemme, er, at vi altid sørger for, at vores medarbejderne forstår dit produkt, når de skal sælge det, booke møder om det eller screene markedet for kunder til det. Samtidig er det vores mål, at medarbejderne så vidt muligt matcher produktets målgruppe.

 

Når forudsætningerne er plads, og opgaven er i gang, er vi i løbende og tæt dialog med den enkelte medarbejder. Data fra vores systemer, erfaringer på tværs af organisationen og vores projektleders indsigt i strategi og psykologi bidrager til sammen til, at medarbejdernes tilgang til opgaven hele tiden er den mest optimale.